Priser


Der fremvises ikke en konkret prisliste for mine ydelser. Dette skyldes, at det er svært at give faste vejledende priser for de enkelte ydelser, da der er adskillige parametre der gør sig gældende ved landinspektørpriser alt efter karakteren samt omfanget af en given opgave.


I dag findes der ingen faste takster for de forskellige ydelser, hvilket har medført fri konkurrence på markedet.

Fagområdet er meget bredt og favner bl.a. opgaver indenfor al ejendomsdannelse, regulering af fast ejendom, landbruget, opmåling, afsætning, den offentlige sektor samt private borgere, hvorfor du altid anbefales at ringe til mig for en uforpligtende snak omkring det pågældende projekt samt for at få et overslag eller et bindende tilbud.

 

Men to ting er dog sikkert:

Lave priser: Jeg giver dig blandt markedes mest attraktive priser. Vurder selv! Det som konsekvens af min omkostningslette forretningsmodel.
Kvaliteten i højsæde: Du kan være helt sikker på, at den lave pris ikke bliver på kompromis af kvaliteten - grundighed betaler sig (og det koster naturligvis heller ikke ekstra)

Årsagen til at jeg kan give dig blandt markedets mest attraktive priser forklares ved, at jeg som selvstændig landinspektør varetager de fleste opgaver på egen hånd. Ligeledes er jeg udstationeret med effektive systemer, hvormed jeg kan fokusere på mine kernekompetencer: opgaveløsningen. For det tredje har jeg en lav fast omkostningsbase.


Landinspektør Peder Boesen | CVR: 67639316  | Tlf.: 74562673 | mail@pederboesen.dk